Gele Rijdersplein 11-1, 6811 AN, Arnhem
06 14 96 65 98
15itmlondon

In the making organiseert dit jaar een trip naar de bruisende hoofdstad Londen! Tijdens de trip zullen we op bezoek gaan bij verschillende inspirerende start-ups en bedrijven die ons mee nemen in hun verhaal en enthousiasme. Benieuwd wie we gaan bezoeken? Hierover hoor je later meer. En daarnaast gaan we natuurlijk Londen ontdekken! Uiteraard zal er een blik geworpen worden op de Big Ben en de andere culturele hoogstandjes waar Londen om bekend staat. Maar deze liggen wat meer ‘off the radar’ want Londen heeft nog veel meer te bieden.

Wanneer?

Het programma zal plaats vinden op 15,16 & 17 mei 2015.

Hoe?

In the making regelt voor de bovenstaande dagen alleen het dag programma. Je bent dus zelf verantwoordelijk om een slaapverblijf & vervoer te regelen. Je kunt dan ook zelf weten of je nog langer blijft of eerder komt, om zelf nog wat rond te kijken. Mocht er vanuit de groep genoeg animo zijn, dan kan er vanuit de organisatie gekeken worden naar of er gezamenlijk onderdak mogelijk is.

Prijs?

De bijdrage voor deelname aan de drie dagen zal 75,- euro per persoon bedragen. Let op: deze prijs is puur voor de organisatorische kosten en is exclusief de bijkomende kosten zoals eten, bezienswaardigheden en openbaarvervoer.

Verplichtingen?

Aan deze voorinschrijving zijn geen verplichtingen verbonden! Je krijgt voor eind maart per e-mail de definitieve informatie met betrekking tot o.a. de prijs. Houd dus je mailbox, de website en de facebookpagina van In The Making in de gaten!

Inschijven?

Dit kan via de onderstaande formulier. Hier kun je je naam, telefoonnummer en e-mailadres invullen. Omdat er slechts 25 plekken beschikbaar zijn, en we iedereen een gelijke kans willen bieden tot deelname vragen we je om een motivatie achter te laten. Tevens kan je hier ook aangeven wat voor beeld je zelf van de reis hebt, en wat je zelf graag wil zien. Dan kunnen wij hier ook rekening mee houden.

 

Suggesties? Mail naar: info@inthemaking.nl

Leave a reply