Gele Rijdersplein 11-1, 6811 AN, Arnhem
06 14 96 65 98

Jonge helden gezocht voor In The Making Arnhem

Enthousiaste jonge helden & heldinnen gezocht voor In The Making Arnhem

Organisatie:                       In The Making
Plaats:                                 Arnhem
Dienstverband:                 Deeltijd vrijwilligerswerk

Aantal uur:                         Gemiddeld een dagdeel (2 à 3 uur) in de week
Starten:                               Morgen
Periode:                              1 tot 2 jaar

 

Gezocht

Wij, In the Making Arnhem, zijn op zoek naar verschillende enthousiastelingen die naast zijn of haar studie ons team willen versterken. Wij zoeken mensen die bekend zijn en/of zich verder willen ontwikkelen op één van de volgende gebieden;

  • Eventmanager,
  • Social media marketeer,
  • Webmaster, of
  • Accountmanager

Is  één van deze rollen je op het lijf geschreven?

 

In the Making

In the Making is het netwerk voor mensen ‘in the making’. Naast jonge ondernemer ben je als young professionals of als ambitieuze studenten bij ons van harte welkom. Eens in de twee maanden organiseren wij een bijeenkomst waar we met wisselend programma een antwoord proberen te bieden op vragen rondom persoonlijke groei en ontwikkeling;

“Weet jij nog niet precies wat je wilt maar voel jij wel die innerlijke drive om gave dingen te doen of heb je helder in kaart waar je heen wilt maar spar je graag met mensen over hoe je jouw doel wilt bereiken?”

Hetzelfde staat centraal in ons eigen team. Wil jij laten zien waar je goed in bent in de praktijk of ontdekken wat je nu echt leuk vindt? Ga onze uitdaging aan en bekijk snel de mogelijke vacatures.

 

Vacatures

Binnen In The Making Arnhem werk je samen en binnen een multidisciplinair team (van momenteel 6 personen) toe naar een tweemaandelijks evenement dat in of rondom Arnhem wordt georganiseerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Voor de volgende interesse- en werkgebieden zoeken we versterking;

  • Eventmanager

Het thema en inhoud van elk evenement wordt bepaald met het gehele team. Maar jij bent  verantwoordelijk voor de gang van zaken omtrent de locatie waar we telkens 30 tot 60 personen welkom heten. Naar aanloop en gedurende het evenement biedt jij overzicht en weet jij de rest van het team op een hartelijke wijze te motiveren.

  • Social media marketeer

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, creëren en beheren van multi-channel content voor onze evenementen en voor het plannen, ontwikkelen, beheren en verspreiden van deze content. Je staat achter het roer van al onze social kanalen om zo ons netwerk uit te nodigen, het gesprek aan te gaan en tevens nieuwe mensen bereiken om ze kennis te laten maken met In the Making.

  • Webmaster

Onze website en gekoppelde online programma’s, zoals Eventbrite en Mailchimp, heeft een gedreven persoon nodig die structuur kan bieden. Jij bent verantwoordelijk voor het opmaken en inrichten van de content in elk van deze online programma’s. Zodat de bezoekers elke keer weer een consistente en vertrouwde uitnodiging (en follow-ups) ontvangen.

  • Accountmanager

Elk evenement gaan wij de samenwerking aan met toffe partijen uit Arnhem, die aansluiten bij onze visie. Nu zijn wij op zoek naar een enthousiast persoon die met deze partijen om tafel wil zitten om te komen tot een gepaste tegenprestatie. Je bent verantwoordelijk voor het leggen van nieuwe contacten, onderhouden van bestaande relaties en opstellen van (sponsor)voorstellen.

 

Ervaring

Affiniteit met de voorgestelde programma’s of gerelateerde achtergrond  is een pre, maar geen vereiste. Voor ons zijn motivatie en aansluiting bij het huidige team het belangrijkst.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een leuk, dynamisch en jong team waarbij jij jouw creativiteit op uiteenlopende gebied helemaal kwijt kan en mag. Een functie die je in staat stelt om je zelf in de kijker te spelen binnen ons netwerk (met kans op opdrachten). Tenslotte blijven wij zelf ook, altijd in ontwikkeling, en bieden daarom begeleiding aan om jezelf naar een hoger niveau te tillen op uiteenlopende onderwerpen en uitdagingen.

 

Profiel

Allereerst een gezelligheidsdier; we eten en vergaderen om de twee weken met het team in Arnhem. Daar worden naast het uitstippelen van strategieën, bedenken van een nieuwe evenement, knopen hakken en taken verdelen ook gelachen en genoten. Ben jij ook nog eens creatief, energiek, onafhankelijk, enthousiasmerend, doortastend en kun je niet wachten om kennis te maken?

 

Ofwel ben jij de held(in) die wij zoeken?

Stuur dan jouw cv en motivatie naar info@inthemaking.nl ter attentie van ITM held(in). Voor meer informatie kun je terecht op https://www.facebook.com/inthemaking026 en http://inthemaking.nl/.