Gele Rijdersplein 11-1, 6811 AN, Arnhem
06 14 96 65 98

Het geweldige team achter In The Making

Kyllian Hazes

Vormgeving
kyllian@inthemaking.nl

Aron van Dalm

Online team

 aron@inthemaking.nl

Jip van den Ham

Hoofd Arnhem

06 14966598

 jip@inthemaking.nl

Tanneke Meijers
Voorzitter Nederland
06 512 8585 700

Ik ben Tanneke Meijers (23) en als kapitein verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van In The Making. Ik zorg ervoor dat iedereen met plezier kan doen waar hij of zij goed in en stippel onze koers uit. Daarnaast verdiep ik me op de Radboud universiteit in sociale psychologie en geniet ik van surfsessies in de zon.

Ik ben er trots op dat ik mezelf altijd weet uit te dagen met dingen die ik stiekem spannend vind. Ik merk dat ik zo mijn eigen leermomenten creëer. Mijn grootste uitdaging is balans houden tussen mijn werk- en studieprojecten en chilltijd, dit laatste is namelijk ook belangrijk.

Floris Wolswijk
Online Team

Ik ben Floris Wolswijk (24) en verantwoordelijk voor de website van ITM. Ik zorg dat iedereen ons online kan volgen en er inspirerende blogs komen samen met de rest van het website team. In het dagelijks leven ben in ondernemer en verkoop ik een effectievere maaltijd (Queal). In mijn vrije tijd lees ik dagelijks en ben ik te vinden in de sportschool.

Mijn grootste win is het opzetten van een een bedrijfje in studie ondersteunende materialen voor mijn (voormalig) medestudenten psychologie. Het was mijn eerste onderneming en heeft mij veel geleerd over communiceren en verkopen. Mijn grootste uitdaging is het groeien van mijn huidige bedrijf en tegelijkertijd de visie van mij en mijn mede-oprichter uitdragen richting de andere medewerkers.

Katinka de Bruin
Online Team

Ik ben Katinka de Bruin (23), en hou me binnen In The Making bezig met de website. Ik zorg voor de communicatie met de bloggers en voor inspirerende blogs met de rest van het team. In het dagelijks leven hou ik mij bezig met mijn master studie psychologie. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn backpack en ben ik vaak te vinden in de sportschool.

Mijn grootste acomplishment op dit moment is het behalen van mijn bachelor diploma, dit betekent namelijk dat ik weer kan beginnen aan een nieuw avontuur! En hopelijk zullen er daarna nog vele volgen. Mijn grootste uitdaging is uitzoeken wat ik nu precies wil met alle kennis die ik opdoe, en meer leren op vlakken waar ik minder van af weet. Bij In The Making is hier de mogelijkheid voor.

Jelle Vreman
Hoofd Sponsoring

Ik ben Jelle Vreman (35) en verantwoordelijk voor de commerciële en juridische zaken van ITM. Ik zorg o.a. voor sponsoring en bewaak de juridische structuren.  In mijn dagelijks leven ben ik ondernemer en bedenk ik concepten. Op dit moment houd ik mij bezig met een concept voor de vastgoed markt.

Mijn grootse win is het opzetten van een bedrijf naast mijn studie, welke mensen met dubbele woonlasten ondersteund.  Het was mijn eerste onderneming waarin het met zeer beperkte middelen is gelukt om mensen echt te helpen. Mijn grootste uitdaging is focus houden. Ik ben namelijk een erg open persoon en zie overal mogelijkheden om het beter te doen.

Pamela Bakker
Hoofd Arnhem

Ik ben Pamela Bakker (28), aangenaam! Sinds kort mag ik mij voorzitter noemen van ITM Arnhem. Ik waarborg onze DNA, zit onze vergaderingen voor en bied ons te gekke team structuur en overzicht zónder creativiteit en vrijheid uit het oog te verliezen. Naast ITM ben ik zzp’er op het gebied van communicatie en evenementenorganisatie en bevind ik me het liefst als vrijwilligerscoördinator in een grote groep enthousiastelingen om samen een geweldig project op te zetten.

Deze fijne taak mocht ik al tweemaal op mij nemen tijdens Hoogte80 Muziek- en Theaterfestival. De energie, liefde en inspiratie die je tijdens de organisatie van zo´n grootschalig evenement ontvangt is overweldigend. Ik daag mijzelf steeds weer uit om aan projecten mee te werken die deze intensiteit overdraagt op zowel mezelf als op zoveel mogelijk anderen!

Jasper Holtjer
Events Arnhem

Ik ben Jasper Holtjer (27) en eindverantwoordelijk voor de In The Making events in Arnhem. Samen met het offline team zorg ik er voor dat er om de maand een inspirerend, gaaf en afwisselend programma in de regio Arnhem staat. Naast In The Making begeleid ik organisaties en ondernemers bij het ontwikkelen en inrichten van hun (WordPress) website. De overige uurtjes vul ik graag met een potje Ultimate frisbee, experimenteren met koken en ben ik leiding voor de explorer speltak bij scoutinggroep de Markesteen.

Op 13-jarige leeftijd heb ik deelgenomen aan de Wereld Jamboree in Thailand. De obstakels en weg daar naartoe geldt voor nu nog altijd als één van mijn meest waardevolle ervaringen. Na de ingeslagen weg op ondernemend niveau is mijn huidige uitdaging het uitkristalliseren, vormgeven en uitvoeren van de vele ideeën die rondspoken in mijn hoofd. Om zo het plezier over te brengen bij het opzetten van je eigen website.

Kyllian Hazes
Vormgeving

Mijn naam is Kyllian Hazes (24) en ik ben (media)vormgever bij ITM. Ik zorg ervoor dat alle communicatie en media-uitingen voorzien zijn van een sprekende en passende vormgeving. Zo maak ik onder andere aftermovies, foto’s, animaties en hou ik mij bezig met de marketing.

Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor Communicatie & Multimedia Design behaald en ben ik voor mijzelf begonnen als zzp’er. Ik vertel graag verhalen in de vorm van (bewegend)beeld en ben in mijn vrije tijd veel bezig met het mixen en verzamelen van muziek.

Tanneke Meijers

Raad van Advies
tanneke@inthemaking.nl

Jelle Vreman

Raad van Advies
jelle@inthemaking.nl

Sierk Keuning

Raad van Advies
sierk@inthemaking.nl

Pamela Bakker

Raad van Advies
pamela@inthemaking.nl

Floris Wolswijk

Raad van Advies
floris@inthemaking.nl

Jasper Holtjer

Raad van Advies
jasper@inthemaking.nl

Julian Leijser

Raad van Advies
julian@inthemaking.nl
Julian Leijser
Raad van Advies

Ik ben Julian Leijser (28) en startte In The Making in 2011 met Luuk Vermaas en Kai Nobbe. Wij hadden de behoefte om mensen te ontmoeten in Arnhem die net als wij ondernemend zijn en graag samen toffe projecten op wilde pakken. Door In The Making te starten heb ik geleerd wie ik ben en hoe ik het meest uit mijzelf kan halen. En dit is precies waarmee we elk jaar honderden mensen verder mee verder helpen: ontdekken waar de je kracht ligt en dit maximaal kunnen inzetten in je dagelijkse leven om te zorgen dat je je gelukkig en waardevol voelt.

Mijn inspiratie krijg ik uit reizen die voor mij symbool staan om te laten zien dat het wél kan: surfen en werken in Portugal, wildkamperen in Kirgizië, desert races in het verre oosten. Ik krijg een energie boost van doelen die zo groot zijn dat ik er stiekem een beetje bang van wordt.

Wanneer ik zo’n reis heb gemaakt deel ik mijn ervaringen het liefst met zo veel mogelijk mensen om hen te inspireren om te gaan doen wat zij eigenlijk het liefste zouden doen maar niet durven. Ik geloof dat wanneer je dromen waarmaakt deze je zo veel energie geven dat je elke uitdaging aankunt. Hierdoor vergoot je zelfverzekerdheid en je dagelijks geluk. Kortom: surprise yourself!

Sierk Keuning
Raad van Advies

Geniet van het leven is het belangrijkste wat er is. Bij In The Making doen we dat door mensen te helpen hun talenten te ontdekken en handvat te geven om te gaan doen wat je leuk vindt. Dat geldt ook voor mijzelf. Ik ben Sierk Keuning (34), In The Maker van het eerste uur en op dit moment adviseer en help ik de organisatie op weg een nog mooiere toekomst.

Verder heb ik een eigen bedrijf: De Verzinners. Een tekstschrijverscollectief waarmee ik samen met andere tekstschrijvers werk voor leuke klanten. Daarnaast creëren we onze eigen concepten en projecten. Creëren is fantastisch! In mijn eigen tijd vind ik het heerlijk om te chillen, feestjes te bezoeken en te ouwehoeren met vrienden. En van een reisje en avontuur op z’n tijd wordt ik ook erg gelukkig. Mijn grootste kracht zit hem in het motiveren en overtuigen van mensen. Ook vergroot ik regelmatig mijn comfort zone. Soms bedoeld, maar vaak ook onbedoeld. Mijn grootste valkuil is dingen niet afmaken. Hierin ligt niet mijn grootste kracht, maar wel een mooie uitdaging.