Gele Rijdersplein 11-1, 6811 AN, Arnhem
06 14 96 65 98

Voorstellen Team 2015

In The Making heeft sinds haar start verschillende makers gehad, dit jaar is er weer een grote verschuiving binnen het team geweest en wij vinden het tijd dat we ons eens even netjes aan jullie voorstellen!

Het doel van In The Making is om steeds meer mensen hun ‘persoonlijke why’ te helpen vinden, om hen te inspireren en om hen uit te dagen om te ontdekken waar zij echt gelukkig van worden. Daarom willen we In The Making laten groeien. Sinds kort hebben we een landelijke coördinator die het In The Making Effect dat in Arnhem al zo goed staat, verder helpt verspreiden over andere steden. De coördinatie hiervan ligt bij onze lieve Tanneke.

Tanneke Meijers: “Ik ben er trots op dat ik mezelf altijd weet uit te dagen met dingen die ik stiekem spannend vind. Ik merk dat ik zo mijn eigen leermomenten creëer. Mijn grootste uitdaging is balans houden tussen mijn werk- en studieprojecten en chilltijd, dit laatste is namelijk ook belangrijk.”

Het team in Arnhem komt eens in de twee weken samen, eten dan gezellig samen en vergaderen vervolgens over de toekomstige plannen. Enige structuur is hierbij gewenst. Pamela Bakker is voorzitter van het team:

Pamela Bakker: “Ik waarborg onze DNA, zit onze vergaderingen voor en bied ons te gekke team structuur en overzicht zónder creativiteit en vrijheid uit het oog te verliezen. In het dagelijks leven ben ik zzp’er op het gebied van evenementen. De energie, liefde en inspiratie die je tijdens de organisatie van een evenement ontvangt is overweldigend!”

Onze online activiteiten zijn minstens zo belangrijk als onze events. Voor alle urls, alle hashtags en alle @-jes maken de volgende drie coole mensen zich hard:

Wieteke Alvarez: “Binnen In The Making houd ik me bezig met (online) event-promotie en social media. Via mijn studie (Digitale Communicatie) ben ik terecht gekomen bij ITM en zo heb ik allerlei inspirerende mensen ontmoet met ambities en goede ideeën. Dat wil ik graag een ander ook meegeven, daarom zet ik me in voor ITM.”

Floris Wolswijk: “Ik ben verantwoordelijk voor de website van ITM. Ik zorg dat iedereen ons online kan volgen en er inspirerende blogs komen samen met de rest van het website team. Mijn grootste uitdaging is het groeien van mijn huidige bedrijf en tegelijkertijd de visie van mij en mijn mede-oprichter uitdragen richting de andere medewerkers.”

Katinka de Bruin: “Ik zorg voor de communicatie met de bloggers en voor inspirerende blogs met de rest van het team. Mijn grootste acomplishment op dit moment is het behalen van mijn bachelor diploma, dit betekent namelijk dat ik weer kan beginnen aan een nieuw avontuur! Dit start met de grootste uitdaging: uitzoeken wat ik nu precies wil.”

Al onze ideeën komen tot leven dankzij onze shiny communicatie uitingen die worden gemaakt door:

Kyllian Hazes: “Ik zorg ervoor dat alle communicatie en media-uitingen voorzien zijn van een sprekende en passende vormgeving. Zo maak ik onder andere aftermovies, foto’s, animaties en hou ik mij bezig met de marketing. Ik vertel graag verhalen in de vorm van (bewegend)beeld.”

Het hele team werkt natuurlijk samen aan het organiseren aan onze te gekke events. Hierin worden we aangestuurd door:

Jasper Holtjer: “Samen met het team zorg ik er voor dat er om de maand een inspirerend, gaaf en afwisselend event in de regio Arnhem staat. Op 13-jarige leeftijd heb ik deelgenomen aan de Wereld Jamboree in Thailand. De obstakels en weg daar naartoe geldt voor nu nog altijd als één van mijn meest waardevolle ervaringen.”

Voor alle financiële en juridische zaken is Jelle Vreman onze man. Hij is Hoofd Sponsoring en zorgt er momenteel voor dat ITM een officiële entiteit krijgt.

Jelle Vreman: “Mijn grootse win is het opzetten van een bedrijf naast mijn studie. Het was mijn eerste onderneming waarin het met zeer beperkte middelen is gelukt om mensen echt te helpen. mijn grootste uitdaging is focus houden. Ik ben namelijk een erg open persoon en zie overal mogelijkheden om het beter te doen.”

Naast al het ‘verse vlees’ zijn er ook nog twee makers die al vanaf het eerste uur betrokken zijn bij ITM. Zij vormen nu samen onze Raad van Advies:

Julian Leijser: “In 2011 startte ik In The Making met Luuk Vermaas en Kai Nobbe. Wij hadden de behoefte om mensen te ontmoeten in Arnhem die net als wij ondernemend zijn en graag samen toffe projecten op wilde pakken. Door In The Making te starten heb ik geleerd wie ik ben en hoe ik het meest uit mijzelf kan halen.”

Sierk Keuning: “Geniet van het leven is het belangrijkste wat er is. Bij In The Making doen we dat door mensen te helpen hun talenten te ontdekken en handvat te geven om te gaan doen wat je leuk vindt. Dat geldt ook voor mijzelf. Ik vergroot regelmatig mijn comfort zone. Soms bedoeld, maar vaak ook onbedoeld. Mijn grootste valkuil is dingen niet afmaken. Hierin ligt niet mijn grootste kracht, maar wel een mooie uitdaging.”

That’s it! Mocht je op onze Facebookpagina een post tegen komen met een persoonlijke afzender, dan weet je nu dus dat dit iemand uit ons geweldige team is die graag iets met jullie deelt. Wil je ons beter leren kennen stuur dan een berichtje, of kom ons ontmoeten op ons eerstvolgende event: Just DOEL it op woensdag 18 november!

Klik hier om je alvast aan te melden!

Leave a reply